Høyresiden manglet 4158 stemmer

Høyresiden med Erna Solberg i spissen manglet kun 4158 stemmer for å få stoppet en rød-grønn regjering. (NTB / Aftenposten.no) Farmann kommentar: Denne hårtynne marginen gjør høyresidens ignorering av FrP om mulig ennå mer utilgivelig. Det fremstår som åpenbart at et annonsert sterkt samarbeid med FrB ville vunnet valget for høyresiden.

Share
This entry was posted in Politikk. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

 1. P.A.Rønning
  Posted 3 October, 2005 at 2:36 pm | Permalink

  Enig i at dette var utilgivelig. Men Høyre fikk som fortjent, de gamblet på Bondevik og tapte stort. Det “betryggende” (om man kan kalle det det” i dette er at stemmemrginen var liten, så dersom Høyre tar til vettet og kutter løs fortøyningen til KrF og istedet satser mer strategisk for å skyve de rødgrønne ut, kan dette lykkes ved neste valg. De rødgrønne har mye valgflesk de skal levere, og mye av det vil nok være surt og harskt før det blir
  sendt ut. Dette vil kanskje skuffe velgerne såpass at de snur ryggen til sosialistene.

 2. Morten Fjeldbrg
  Posted 4 October, 2005 at 6:34 pm | Permalink

  Høyre må nå rendyrke sin politikk i den kommende stortingsperioden, og for å bevare borgerligheten må den avtroppende regjeringen bidra til å få et normalisert forhold til FrP.

  Alternativt kan de fortsette å behandle FrP respektløst slik at FrP ytterligere øker oppslutning ved neste valg.