Litt på siden: Petter Stordalen som Hulken på kjendistreff

Bilder fra kjendistreff i Sverige featuring Petter Stordalen med grønn spa-ansiktsmaske.

Share
This entry was posted in Kultur. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. monica myrdal
    Posted 10 December, 2008 at 1:41 pm | Permalink

    Til Petter Stordalen

    Jeg er ei heldig dame på 40 med tak over hodet og to flotte barn. Stort sett har vi mat på bordet, ikke så allsidig, men vi klarer oss! Noen kaller meg for en ulykkesfugl. Jeg har opplevd så mye vondt, og det ser ikke ut til å ende. Jeg har hjerteproblemer, magesykdom, post traumatisk stressyndrom og depresjoner. I tillegg har jeg nå brukket beinet for 4 gang, for å nevne litt. Men jeg lurer egentlig på en jobb for deg. Jeg er uføretrygdet, hjemmeværende og har alt for lite penger. Jeg kjøper aldri klær til meg selv, ellers ting på salg, men jeg har ingenting nå. Absolutt ingenting, bare regninger på 50 000 kr. Vet du om noe jeg kan gjøre for å tjene de pengene helst i går. Jeg synes det er pinlig å be om hjelp. Jeg liker å være den som hjelper!! Jeg er utdannet sykepleier, men det hjelper lite nå. Ikke mange betaler meg for å ta sting, bandasjere eller sånn! Jeg vil så gjerne gi unga noe til hjul, jeg vil så gjerne gi 17 åringen min som har Ehlers Danlos syndrom førerkort. Jeg har alltid synes du virker som folk flest, men klokere. Unnskyld at jeg spør Petter Stordalen, men kan du hjelpe meg og barna? Vennlig hilsen monica myrdal, hovsgutua 8, 2750 Gran, Hadeland P.s jeg har ikke det minste greie på data. Fikk min pcen min i fjor.