Vil vi virkelig alltid være “på?”

Sjef for Microsoft Norge, Knut Morten Aasrud, holdt foredrag ved mandagens ‘First Tuesday’-samling. Han så en betydelig økning i innovasjonen fremover. Noe av det han så i “krystallkulen” var at vi alltid ville være “på,” og at skillet mellom arbeide og fritid ville viskes ut. Dette er forsåvidt tendenser som vi allerede ser. Disse to konseptene kombinert betyr at vi alltid ville være “på” – også på fritiden.

Et spørsmål vi kan stille oss er om vi ønsker å være “på” til enhver tid. Man kan tenke seg at det utvikles mobiltelefoner som er vanntette, og som er praktiske å ha med seg når man svømmer. Men ønsker man virkelig å være “på” når man er ute og svømmer?

Diskutér gjerne i forumet.

Share
This entry was posted in Teknologi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.