Nå går det Veggimellom

Veggimellom i rødstrømpedepartementet Ikke skulle det gå 2 uker engang fra uttalelsen fra ”vår” utdanningsminister uten høyere utdannelse – unnskyld, kunnskapsminister, eller var det statsråd for lik fordeling av mangel på kunnskap? – om kindergulagenes fortreffelighet til det skulle gå Veggimellom over noe av det samme i et annet departement, nemlig rødstrømpedepartementet. Noen har visst våget å påstå at kindergulagene ikke er bra. Da må det vel gå Veggimellom i rødstrømpedepartementet? En naturlov?

Ingen forskning viser at kindergulagene er skadelige, heter det fra nevnte departement. Forskning? Hvem trenger forskning? Trenger vi ikke bare å gå ut på gaten og observere?

Wake up and smell the Malabar!

Veggimellom skal det ihvertfall gå når rødstrømpedepartementet iverksetter kjønnsfascismen i forhold til norske styrer for fullt!

Share
This entry was posted in Satire. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.