Ikke tegn i Hakon

Börsaktuella Hakon Invest är en märkvärdig skapelse i sig, och som börsföretag blir det riktigt knepigt. Det är till och med tveksamt om hakon Invest är börsfähigt. För att en utomstående investerare ska vilja gå in i bolaget krävs en rejäl rabatt, för bolagets ägarkonstruktion gör att aktien kommer att handlas till ”ständigt lågpris”. (N24.se)

Farmann kommentar: Det ville være naturlig for norske investors å tegne seg når svenske Hakon nå går på børs. En god del av verdien i selskapet kommer fra omsettning i Norge. Likevel har svenske meglerhus vert forunderlig stille mot det norske markedet. Denne analysen påpeker meget klokt at rabatten på selskapet kommer til å være stor, like greit å la være.

Share
This entry was posted in Finans. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.