Forskjellen var mindre enn 5 millioner kroner

På dagens generalforsamling i Opticom ASA vant “opprørerne” med Orkla, Spetalen og Stordalen i spissen hårfint over det sittende styret. Opprørerne fikk det nye styret. Forskjellen var likevel på mindre en 25 000 aksjer, og de kunne man fått på Oslo Børs for under 5 millioner kroner. Kontrollen over milliardverdiene i både Opticom og kanskje også Fast Search & Transfer kunne dermed vert avgjort med 5 millioner kroner.

Orkla, Spetalen og Stordalen gamblet serdeles høyt i dette spillet og satte sin profesjonelle kredibilitet på spill. Det kunne meget gjerne gått galt, men de klarte med hårfin margin å redde æren. Den hårfine marginen forklarer også de nesten desperate appellene Orkla, Spetalen og Stordalen kom med til småaksjonærene. Publikum i salen stusset over at seriøse og profesjonelle aktører som Orkla kommer med emisjonelle appeller, noe de trengte og fikk.

Share
This entry was posted in Finans. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.