Tok tilbake kontrollen i Opticom

Thomas Fussel og Robert Keith tok på dagens generalforsamling i Opticom ASA tilbake kontrollen over selskapet. Det var høy tempratur på generalforsamlingen, som fikk et usedvanlig etterspill. Duoen hadde overlegent flest stemmer og satte dermed inn Fussel, Keith og sin mann Ralph Carabal i det nye styret. Duoen hindret også det gamle styrets formann Anders Eckhoff i å holde sin presentasjon som første punkt ved generalforsamlingen. De fikk nemlig gjennom endring av dagsordenen slik at valg av styre ble behandlet før presentasjonen. Siden valgt styre er konstituert og effektivt umiddelbart, kunne Fussel nå som ny styreformann forslå at presentasjonen skulle trekkes tilbake, noe som gikk igjennom.

Eckhoff holdt likevel sin presentasjon etter at den offisielle ekstraordinære generalforsamlingen var avsluttet, tildels med jubel fra småaksjonærene.

Share
This entry was posted in Finans. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.