Google fallerGoogles aksjekurs har falt betydelig fra USD 475 til dagens USD 346 per aksje. For bare få uker siden var det opplest og vedtatt at Google ville bli verdensledende i nesten alle segmenter på Internet. Men sentimentet spesielt i USA er nå i økende grad at Google vil nå et tak i sin vekst, og at andre aktører vil spise markedsandeler fra Google.
Vi snakket i natt med en aktør i San Francisco som mente de nærmeste fem årene ville bringe frem 2-3 nye selskaper på Googles størrelse.

Google har vært tidlig ute med gode tjenester, men forspranget er nå i ferd med å bli tatt igjen av andre. Google fortsetter å være innovativt, men innovasjon er ikke nødvendigvis noe man kan lede i lengden.

AP har en reportasje om Google i dag.

Share
This entry was posted in Finans. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.