8 måneder i Bahamas

FYI: Nordmenn har, som en av noen få nasjonaliteter, mulighet til å oppholde seg i inntil 8 måneder på Bahamas uten visum. Dersom man legger til at man nesten alltid flyr til og fra Bahamas via Miami i USA, der nordmenn har 3 måneders oppholdstillatelse uten visum, åpner det for interessante muligheter for nordmenn som ønsker å flytte ut eller arbeide fra utlandet.

Who requires a visa for Bahamas?
Required by all except the following:
(b) 4. nationals of Iceland, Liechtenstein, Norway, San Marino, Switzerland, Turkey and the USA for visits of up to 8 months;

Share
This entry was posted in Reiseliv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted 24 April, 2006 at 10:15 pm | Permalink

    Hei, i forlengelsen av Bahamas-artikkelen, er det noen som vet om det er mulig å jobbe innen underholdning/film/TV/Fitness på Bahamas fra høsten av – med erfaring fra Oslo/og LA innen media/magasin/litteratur og performance

    Mvh
    Birgitta Strobel
    Hvordan registreres dette i forhold til skatting til Norge og folketrygd etc?