Ny Farmann publisering

Vi har oppgradert Farmann.no.

Vi har lagt til mer reklame som click-annonser fra Google. Dette måtte komme og skal sørge for finansieringen av Farmann.
Vi har lagt til mye flere karikaturtegninger og streker, dette etter forespørsel fra leserne. Vi håper det faller i smak.

Viktigst er likevel at vi endrer publiseringspolicyen noe. Fra nå av vil vi på fremsiden i hovedseksjonen på farmann.no publisere egenproduserte originale saker. Kommentarer, linker osv vil bli publisert i forumet. Noen saker fra forumet vil bli flyttet frem til fremsiden. Vi oppfordrer alle lesere til å delta med å legge ut gode liker og skrive kommentarer på forumet. Vi oppfordrer samtidig til å foreslå materiale til hovedseksjonen på fremsiden til info @ farmann.no.

Hans Jørgen Lysglimt

Share
This entry was posted in Leder. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.