Finansiellt Overgrep Mot Ungdom

Se flere YouTube videoer om den norske krisepakken på Farmann’s norske video kanal på YouTube.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZDuh4bNX3Ok[/youtube]

Share
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Per Morten
  Posted 13 October, 2008 at 7:39 pm | Permalink

  Er ikke denne pakken et lån til bankene? Vil vel ikke koste ungdommen noe det så lenge bankene ikke får pengene uten gjenytelse

 2. Posted 15 October, 2008 at 10:59 pm | Permalink

  Når folk mister evnen til å tenke rasjonelt blir det å følge andre et instinkt. Men jeg synes ikke du tar for deg det virkelige problemet noe særlig her. Folk er blitt forledet, av meglere og media spesielt samt bankene som har gitt altfor mye lån.

  Vi trenger en resesjon, det er jeg enig i for markedet har bestemt det. Denne redningspakken er bare med på å forverre problemet for smellen vil komme uansett. Boligprisene blir holdt kunstig høyt av redningspakken og bankene kan fortsette å låne ut i samme tempo.

  En annen litt merkelig ting, redningspakken i Norge er 4 ganger større enn i usa bassert på folketall…

  I tillegg har jeg 1 spørsmål jeg enda ikke har fått svar på, hvilken demokratisk prosess ligger bak denne redningspakken? Kan ikke huske å ha lest det noenplass..

  Et det stortinget, regjeringa, finans dep, en kombinasjon eller hva?

  Men fortsett arbeidet og fiks litt på siden, samt lag noe der folk kan bidra. Det savner jeg… Lag en motpol til de kjente normer og la folk stemme over det. Du husker protestaksjonen mot høye bensinpriser?? 130000 medlemmer og politikerne diskuterte det på tv.

  Det er slike ting man bør prøve på..

 3. Posted 15 October, 2008 at 11:02 pm | Permalink

  Forresten, forsto ikke det finansielle overgrep mot ungdom? Du burde jo nevnt de 100 milliarder som ble lovt til pensjonistene i fjor. De har fått alt på gullfat hele livet og nå får de en pensjon ingen etter dem vil få, ganske enkelt fordi oljefondet er gamblet bort på børs.

  Heter forresten statens pensjonsfond utland, men ifølge rettningslinjene er det ingenting som tilsier det skal brukes til pensjon.

  Men nå var det natta!