Market comments April 22 2010

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dO5VsxZsftY[/youtube]

Share
This entry was posted in Økonomi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

5 Comments

 1. Eirik
  Posted 24 April, 2010 at 11:09 am | Permalink

  Ikke bilde gjennom store deler av videoen

 2. Pål
  Posted 29 April, 2010 at 9:59 am | Permalink

  Dear Hans Jørgen: these are unfortunately only stupid excuses for not understanding the stock markets. “staying in gold because you did not have a strong opinion on the markets”? Wrong. You were sure the markets were going to hell,even from bottom levels, therefore you invested in gold and cash. Please consider to admit that you have missed on your analysis completely (period) OR consider to stop commenting on the markets. Maybe you will be right sometime, (every fool is – 1 year in ten or twenty?), but think of all the opportunities you will have missed in the meantime. And also bear in mind that you probably not will be able to act when your markedet view finally becomes right.

 3. Posted 29 April, 2010 at 10:14 am | Permalink

  Hi Pål,
  Appreciate the straightforward comments :)

  I have to dissagree with you though. Remember I sold stocks at the peak in November 2007, and shorted the market. Then I bought gold and currencies. I am thus still ahead of anyone who’s simply been put in stocks since November 2007.
  I have been very comfortable in gold.
  I have missed the March 2009 – present rally. But still ahead of anyone who’s been riding the stock market through all this because I avoided the losses in 2008.

  Yes – I would have gotten very strong preformance from buing stocks at the bottom in March 2009, even more so with a leveraged possition. I did not do this, but I am just fine with that.

 4. Øyvind
  Posted 16 May, 2010 at 9:45 pm | Permalink

  Det var et rally etter 1929 krakket også, derfor VISSTE jeg at vi ville få et rally, MITT manus sa rally opp MOT 300 på ose og KANSKJE opp mot 330.Det var trua mi i mars 2009. Og dette rallyet vile vare opp mot 6 mnd.. Det gikk mye lenger og jeg solgte mine akjser for tidlig. MEN..ifølge dette “manuset” kommer nå nedturen. Og den blir en virkelig faen. Så, dette tar TID, men det som SKAL skje VIL skje. Vi er der nå, sannsynligvis.

  http://www.elliotwave.com

  Robert Prechter spår dow under 1000, hehe, og fallet har begynt, signalene gikk, på tide å shorte farmann?
  Det gjør jeg. Har også trua på at gullaksjene vil decouple fra aksjemarkedet og gå i rally mens alt krakker. Blir konge for meg det.

 5. Øyvind
  Posted 16 May, 2010 at 9:48 pm | Permalink

  Og husk at gull ikke trenger å rally for at gullaksjene vil rally dersom olje går ned slik jeg forventer. Gullselskapene vil jo tjene penger som bare det med gull på 1000 dollar og olja i 30…eller 10 som Prechter trur…wiiii, gullselskapene har MYE å gå på