Thorbjørn Jagland blir stortingspresident

TJ.jpg Thorbjørn Jagland blir ny stortingspresident. Carl I. Hagen forventes å bli visepresident melder NTB. “Jeg har stor respekt på Carl I. Hagen” sier Jagland til Redaksjon En på NRK onsdag 28 september. “Man kan ikke bare gjemme bort et parti med 20% av landets stemmer.” sier han videre.

Les Farmann kommentar og livlig debatt om denne saken:


Farmann kommentar: Det kan virke som at Ap tar FrP på mer alvor en det den sittende regjeringen har gjort. Den pågående oppvasken i sittende regjering bør uansett endre med at noen hoder ruller. Gjennom å ikke gå i forhandling med FrP har sittende regjering satt landet på et rød-grønt spor de nærmeste fire årene. Et samarbeid med FrP kunne forhindret at dette skjedde, og det gjør saken nesten utilgivelig.

Share
This entry was posted in Politikk. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

7 Comments