« Det kreves nå 30 millioner for å leve som millionær | Main | Kjøper 20 selskaper i året »

Gavepakke å være sjef i Norge

- Å komme utenfra til Norge som sjef er som å gå fra italiensk espresso til koffeinfri kaffe. Det gir abstinens en stund, men så venner du deg til det, sier engelsk-italienske Pellegrino Riccardi. (Aftenposten)

Comments

Hr. Redaktør,

Jeg leste papirutgaven, hvor overskriften var ”Et paradis for ledere.”

Vi kan blant annet lese:

Men det holder ikke å gjøre en god jobb. Du skal også hente barn i barnehage, eie eget hus som du beiser selv, ha tid til ferie med familien og rypejakt med gutta. En slik balanse blir oppfattet som hemmeligheten bak det å gjøre karrière i Norge. Paradokset er at den kan føre til et press den andre veien, om å stille opp på hjemmefronten. Et press mange norske ledere kan oppleve like sterkt som det de møter på jobben, mener Riccardi.

Med all respekt for vår italienske gjest å melde vil jeg påstå at dette lyder mere som et sosialdemokratisk eller statsfeministisk helvete.

Hvis du ikke følger kommandoene fra statsfeministene ved å ha ungene dine i kindergulag og ta ”din del av ansvaret” hjemme, er du et dårlig menneske.

Og hvis du ikke bruker mye tid på å bygge ditt eget hjem, evt. hytte, er du en dårlig nordmann.

J.K. Baltzersen

Post a comment

(If you haven't left a comment here before, you may need to be approved by the site owner before your comment will appear. Until then, it won't appear on the entry. Thanks for waiting.)


Latest Original Farmann Articles:


Active Treads On Farmann Forum (open forum):


Secure Fast Email And Webhosting By Www.Runbox.Com
Runbox - The Leader In Premium Email And Webhosting
Runbox Premium Epost og Webhosting