« | Main | Google faller »

Volatil gullpris


Gullprisen viser høy volatilitet. Som tidligere nevnt gjelder det å passe på marginene. Fra å være blitt handlet på USD 575 per unse falt gullet til USD 535 per unse. I skrivende stund er prisen USD 545 per unse.

Vi anbefaler kjøp av gull. Dette er basert på et meget langsiktig resonnement om at verdens pengemengde øker kraftig, og at dette ikke går i lengden. Før eller senere vil profesjonelle investorer og vanlige småsparere innse at mer penger i omløp ikke betyr mer verdier i den virkelige verden. Når bevisstheten om dette går opp, vil alle ønske å kjøpe stabile investeringer som gull. "There is too much confidence in the world right now."

Denne langsiktige strategien om kjøp av gull tar ikke hensyn til de kortsiktige naturlige svingninger eller volatiliteten i gullprisen. Gullet vil svinge. og det kan hende den økte volatiliteten er et signal om høyere interesse for gull.

De som ønsker å gå inn i gull med belåning, bør derfor passe på marginene. Investor bør også avvente og kjøpte på rekylene i gullprisen. Vi mener den senere tids fall er en meget god mulighet til å posisjonere seg i gull.


Latest Original Farmann Articles:


Active Treads On Farmann Forum (open forum):


Secure Fast Email And Webhosting By Www.Runbox.Com
Runbox - The Leader In Premium Email And Webhosting
Runbox Premium Epost og Webhosting