« Ekspertenes aksjetips | Main | 10 nye teknologier »

Børsgruppen Aksje - Aksjedag

Gullkorn fra Aksjedagen:

"Børsen er ikke dyr. Bank har P/E på 50, næringseiendom på Lysaker avkastning på 5%= P/E på 20, børsen et snitt på P/E 12 - det er ikke mye så børsen kan gå mer."
Albert Collet


"Futures markedet tilsier en fremtidig oljepris på $ 65-68 tom 2012. Norge har syklisk høy lønnsomhet. Forholdene ligger til rette for en ny boble i aksjer, men denne gang blir det antagelig spesifikt i noen sektorer som olje, olje relaterte ting og energi."
Stig Myrseth

"Oslo Børs er preget av utlendinger og norske privatpersoner. Det betyr at når det faller så er det ingen til å ta imot. Derfor er også Oslo Børs dobelt så volatil som de andre nordiske børsene. Oslo Børs kan derfor også fort falle 10-15-20%. De utenladnske hedgefondene løper i flokk. Dette er en særnorsk risiko."
Kim Evjen

"Veksten i verdensøkonomien er den største på 10-20 år. De neste 10-20 årene blir antagelig slik. Man har derfor lett for å tro at ting skal vokse til himmelen. Vær forsiktig! Forsiktig med giring, forsiktig med illikvide aksjer. Jeg advarer mot et fall på 50%, det har skjedd før og vil skje igjen på Oslo Børs. Det kommer før eller siden."
Peter Hermanrud

"Boliger i Norge er kredittdrevet og antagelig drevet for langt. Bolig i Oslo koster det doble av bolig i Firenze. Oslo skal liksom være en kulturby, men det får være måte på."
Ivar Strompdal

"Det er eufori i Norge, men det er ikke eufori ennå i USA. USA er relativt sett billigere nå en det var for 7-8 kvartaler siden."
Morten Jensen

"Oljen kan fort falle USD 5-10 på ewn måned sikt."
Morten Jensen

"Jeg følger veldig nøye med på boligprisene i USA nå."Peter Hermanrud

"Norden er spennende. Nordiske bedrifter avkaster bedre en ellers i verden. Nordiske bedrifter må være eksportorienterte og har ikke blitt beskyttet av et stort lukket hjemmemarked. Norden er spennende, det kan være en fordel å være nordisk basert, å snakke nordisk."
Kim Evjent

"Jeg ville gå ut mot de store markedene som henger litt etter. Europa og USA."
Ivar Strompdal


Latest Original Farmann Articles:


Active Treads On Farmann Forum (open forum):


Secure Fast Email And Webhosting By Www.Runbox.Com
Runbox - The Leader In Premium Email And Webhosting
Runbox Premium Epost og Webhosting