« Chris Tame RIP | Main | Microsoft kan bruke patenter mot Linux, sier Steve Balmer »

Satire: Mannlig ammeplikt neste?

Veggimellom i rødstrømpedepartementetManpower-sjef Knut Hauge kunne mandag fortelle at fedre bør tvinges til å ta halvparten av fødselspermisjonen. Mere tøffelperm, takk! Mere!

Ikke nok med dét! Forsørgerstaten skal betale full lønnskompensasjon til toppledere i hele 6 måneder. Ja! Er det mere vi som skattebetalere skal betale for av andres bedrifter i samme slengen? Mere forsørgerstat, takk! Mere!

Med den statsfeministisk-fascistiske forsørgerstat skal menn tvinges til å ta ansvar. Før var dét å forsørge familien sin å ta ansvar, men dét ansvaret tilhører vel forsørgerstaten idag.

Vi venter i skremmende spenning på neste innspill til det statsfeministisk-fascistiske system, hvis formål er å omforme samfunnet i sitt bilde.

Det skal nok gå Veggimellom i rødstrømpedepartementet før vi er ferdig. Får vi kindergulagsplikt? Arbeidsplikt for begge foreldre? Plikt for begge foreldre til å tilbringe like lang tid i arbeidslivet? Ammeplikt for fedre?

Når reiser norske menn seg og rett og slett nekter å la seg kommandere av statsfeministisk-fascistiske politikere og byråkrater til barneomsorg?


Latest Original Farmann Articles:


Active Treads On Farmann Forum (open forum):


Secure Fast Email And Webhosting By Www.Runbox.Com
Runbox - The Leader In Premium Email And Webhosting
Runbox Premium Epost og Webhosting