« Kjøpsanbefaling: News Corp | Main | Grunn til bekymring »

Blair og Brown sammen – i alle fall frem til lokalvalget

BBC melder i dag at Tony Blair og Gordon Brown, de to mektigste i Labour og rivaler, fremstår som samlet når de onsdag skal lansere Labours valgkampanje foran lokalvalget 4. mai. Dette valget anses som viktig. Det er viktig for Labour for å se om partiet taper stemmer etter avsløringen av "cash for peerages", det er viktig for de konservative, siden dette er det første valget under ledelse av David Cameron, og det er viktig for liberaldemokratene, siden det er første valg under ledelse av Ming Campbell.

Stadige spekulasjoner om når statsministeren vil forlate roret er nødt til å være irriterende, og det er nå kun et spørsmål om tid når han vil overlate styringen til den ærgjerrige og selvtilfredse finansministeren.

Dette minner mer og mer om tiden i forkant av Thatchers fall i 1990, og Farmann tipper Blair selv vil bestemme tidspunktet for sin avgang. På den annen side vil ikke de som står bak dolkestøtet på en mektig statsminister være populære i partiet. Farmanns utenriksansvarlige kan for sin del aldri tilgi svikeren Lord Heseltine.


Latest Original Farmann Articles:


Active Treads On Farmann Forum (open forum):


Secure Fast Email And Webhosting By Www.Runbox.Com
Runbox - The Leader In Premium Email And Webhosting
Runbox Premium Epost og Webhosting