« Oppkjøpscase i Stockholm | Main | Bill Gates' arbeidsdag »

Høyre sliter

Høyre sliter om dagen. Etter det elendige valgresultatet i fjor er oppslutningen synket enda lavere og er nå nede i 11 %. FrP har ifølge meningsmålinger 35 %. Dette skaper problemer for Høyre. Partiet mister velgere til FrP nesten hver uke og ser ikke ut til å komme på offensiven. Erna Solberg er en dyktig politiker, men en lite synlig partileder. FrP ser ut til å takle overgangen fra Carl I. Hagen til Siv Jensen meget bra. Løsningen på Høyres problem er nok ikke å bytte partileder. Det er lite som tyder på at velgere vil strømme til Høyre hvis partilederen er Jan Tore Sanner eller Børge Brende.

Høyre og FrP må samarbeide og overbevise Venstre om at de borgerlige må samarbeide foran stortingsvalget 2009 (KrF kan med fordel holdes utenfor). Se på Sverige. Lær av Moderaterna, Folkpartiet, Kristdemokraterna og Centern, som har gode muligheter til å overta makten i høst.

Dette innebærer at Høyre må legge vekk sin utålelige arrogante holdning overfor FrP, og FrP må tone ned noe av sin politikk. Men samarbeid handler om å gi og ta. Hvis de borgerlige ikke forsøker å samarbeide, taper de valget. Fortjent.


Latest Original Farmann Articles:


Active Treads On Farmann Forum (open forum):


Secure Fast Email And Webhosting By Www.Runbox.Com
Runbox - The Leader In Premium Email And Webhosting
Runbox Premium Epost og Webhosting