Kjøp: Feriebolig i Thailand

Vi spiste denne uke middag med en sentral aktør i en av de største reiselivsselskapene i Europa. Godt utbud av direktefly er blandt de viktigste kriteriene for et lykket ferieboligkjøp. Og, der er det ikke tvil, det er Thailand som har og vil oppnå kristisk masse fra Skandinavia. Det bor nå 3000 nordmenn fast i Thailand, det går en rekke flighter hele vinteren. Gøteborg, Stockholm og Køpenhavn like så. Thailand oppnår kritisk masse og det vil bare øke på veksten. Så dersom du vurderer feirebolig bør Thailand være ditt første alternativ. Glem Brasil, Sør Afrika, Florida osv – ingen av de alterntivene er i nærheten av å oppnå kritisk reisemasse slik Thailand er.

Charterjätten MyTravel redovisar ett rekordresultat för första halvåret. Bakom ökningen står ett kraftigt ökat antal resor resor till Thailand. (Di.se)

Share
This entry was posted in Reiseliv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.