Frokostmøte 18/10: David Frum: USA etter Bush

Frokostmøte 18/10: David Frum: USA etter Bush

FROKOSTMØTE 18/10: USA etter Bush
torsdag 04. oktober 2007

Civita frokostmøte.
USA etter Bush – Hvordan har president George W. Bush endret USA, og hva kan vi vente oss etter Bush?

Civita frokostmøte med David Frum, presidentens tidligere taleskriver og rådgiver. Frum regnes av mange som mannen bak uttrykket “ondskapens akse”. I dag er han forsker ved den innflytelsesrike tankesmien American Enterprise Institute (AEI) i Washington, DC. Han har bl.a. skrevet boken The Right Man: The Surprise Presidency of George W. Bush.

David Frum har i den senere tid markert seg som kritisk til både president Bush og presidentkandidatene fra det republikanske partiet. Han vil gi sin analyse av amerikansk politikk og delta i debatten.

Kommentarer til Frums innlegg og deltagelse i debatten fra: Espen Barth Eide (AP), statssekretær i Forsvarsdepartementet, Morten Høglund, utenrikspolitisk talsmann i FrP og Vidar Helgesen, generalsekretær i International Inst. For Democracy and Electoral Assistance (IDEA), tidl. statssekretær (H) i UD i perioden 2001-2005.

Se www.civita.no

Share
This entry was posted in Kommentar. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.