Hva skjer i Oslo? Events i Oslo: Glimt Kalender

Av: Hans Jørgen Lysglimt

Vi har lansert Glimt Kalender, et Farmann-prosjekt.

Glimt Kalenderen skal liste opp “alt” av generell-interesse relevante events som skjer i Oslo, i en enkel søkbar kalender.

Alt av frokostmøter, seminarer, messer, konferanser, forelesninger, kurs, foredrag, presentasjoner, samlinger – alt som skjer av events med en viss generell relevans skal listes i kalenderen.

Du kan se alt som skjer i dag, i morgen eller når som helst frem i tid.

Du kan lage ditt eget skreddersydde søk for å finne akuratt den type events du leter etter.

Jeg har selv brukt kalenderen aktivt nå et par måneders tid, i test perioden – og jeg finner nå mange gode events jeg ellers ikke ville fått med meg. For meg er Oslo blitt en mer spennende by å bo i med denne kalenderen.

Vi har satt fire researchere på Filippinene til å gå gjennom mer en 600 kilder til events i Oslo med jevne mellomrom. De lister så opp alt de finner av gode relevante events.

På sikt vil vi legge annonser på kalenderen, og vår ambisjon er å lage kalendere for flere byer etterhvert.

Vi setter pris på hjelp med å lage kalenderen ennå bedre, send gjerne tips til gode events eller rettelser til events som er listet: Send til osloglimt at glimt com.

Setter pris på all feedback vi kan få.

Setter også stor pris på all spredning av kalenderen, linker osv, vi trenger mye trafikk på den for at prosjektet skal holde i lengden. “Like” “Comment” “Share”.

Enjoy!

Glimt Kalender
http://www.glimt.com/

Share
This entry was posted in Økonomi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.