OL-spillet og hvordan politiske beslutninger faktisk tas

Jørn Kyle Finnesland skriver på Facebook:

OL-spillet er avslørende i så måte fordi det gir en god innsikt i hvordan politiske beslutninger faktisk tas. Folkemeningen er de facto ubetydelig og Høyre og Arbeiderpartiet hadde kun brydd seg dersom de faktisk trodde folket ville straffet i de politiske valg.
Det vet de dessverre ikke skjer. Uansett hva disse “statsbærende” partier stemmer og vedtar, så går over halvparten av folket og stemmer på dem. En slik politisk likegyldighet fra folket avler likegyldige politikere som ikke trenger å bekymre seg med folkemeningen.

http://www.dn.no/magasinet/2014/09/26/2100/Dokumentar/ol-rigget

Share
This entry was posted in Økonomi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.