Ny Tid

Fra: Hans Eirik Olav

Hei venner, kjente og folkevalgte.

Jeg er nå økonomisk journalist i ukeavisen Ny Tid, www.nytid.no, hvor tidligere Morgenbladet-redaktør Truls Lie “slår et slag” for den undersøkende, faktabaserte og dyperegående journalistikken. Da snakker jeg selfølgelig ikke om meg selv og det jeg skriver om, vel vitende om at selvskryt kommer fra hjertet .

Ta en titt på hjemmesiden til Ny Tid eller kjøp papirutgaven på nett eller hos Narvesen. Her er det mye bra om dagsaktuelle problemstillinger om frihet, demokrati, rettsstat, overvåkning m.m. og selvføgelig med et sterkt kulturelt tilsnitt. Truls får mye skryt om dagen, og med rette.

På førstesiden i dag kan du lese min artikkel “Forsvarsskrift til det greske folk” – hvordan den politiske makteliten, bankene og sentralbankene plyndrer det greske folk, men også hvordan smarte grekere har “outfoxed” EU, ECB og IMF.

Du vil også kunne høre på et video interjuv med meg, hvor jeg snakker omoljefondet og pengebruken i Norge, samt lese min artikkel om oljefondet på flg. lenke:

http://www.nytid.no/det-norske-oljeeventyrets-konsekvenser/

Min første artikkel i Ny Tid om den kommende økonomiske kollapsen kan du lese på NY Tids hjemmeside eller klikke på følgende lenke:

http://www.nytid.no/den-kommende-finansielle-kollapsen/

Ny Tid kom ut første gang i 1953, og ambisjonene til Truls er å gjøre avisen til en “must read” for alle som har ønsker og ambisjoner om å være oppdatert i en verden som unektelig er temmelig problem- og konfliktfylt om dagen.

Tegn et abonnement på Ny Tid, og slå samtidig et slag for den frie, undersøkende journalistikken. Vi trenger den mer enn noensinne, ikke minst for å få i gang “den gode” diskusjonen.
Det kommer mye bra fra Ny Tid fremover.
Med ønske om en fortsatt god dag!
Hans Eirik Olav
Share
This entry was posted in Økonomi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.