Om Donald Trump

I forrige uke nominerte det republikanske partiet, også kjent som GOP – „Grand Old Party“, eiendomsmagnat Donald Trump til USAs presidentembede på sitt landsmøte i Cleveland, Ohio.

Det er gode grunner til å være bekymret for utviklingen fremover. Begge hovedkandidater ved det amerikanske presidentvalget er problematiske. Det er gode grunner til å være bekymret for et USA under ledelse av Donald Trump. Vi skal imidlertid huske på at det også er gode grunner til å være bekymret for et USA under fortsatt ledelse av det eksisterende politiske etablissement – gjennom valg av den tidligere presidentfrue Clinton.

LewRockwell.com publiserer idag et intervju med den kontroversielle investor og samfunnsdebattant Doug Casey, der Casey sier at med et visst hell vil Trump ødelegge det republikanske partiet.

David Stockman, Ronald Reagans budsjettrådgiver frem til 1985, skrev igår om Trump og sin nye, forestående bok om det økonomiske uføret. Trump, er ikke løsningen, sier Stockman, men han skaper en nødvendig uro.

LewRockwell.coms redaktør, Lew Rockwell, som også er styreformann i Ludwig von Mises Institute i Auburn, Alabama, har tidligere uttalt at han har sine tvil når det gjelder Trump, men at man kan være 100 % sikker på at de andre kun vil gjennomføre ondskap.

Se hele intervjuet med Rockwell her:

Se også:

Share
This entry was posted in Økonomi, Politikk, USA and tagged . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.