Skammens lister; Omskjæring er nå valgkampens store symbolsak

Jeg er leder for Alliansen, partiet jeg har stiftet for å konfrontere løgner, løgnere og for å si sannheten slik det er. Jeg er nå dritt lei å se politikere og kommentatorer i media som sitter ved sine skrivebord og går inn FOR omskjæring som om dette er en teoretisk ting.
Når omskjæring ble votert over på Stortinget i 2015 var det bare 2 stortingsrepresentanter som stemte imot. Resten stemte FOR.
All heder til; Jenny Følling Senterpartiet og Jenny Klinge fra Senterpartiet som sto imot presset.
Resten stemte FOR omskjæring eller var ikke til stede, de er samtlige en skam for Norge og skal nå i valgkampen skammes og få stå offentlig til rette for dette som velgerne åpenbart er imot.
Alle Fremskrittspartiets, SVs, MDGs representater stemte FOR.
Men disse tre partiene, det vis si grasrota i disse tre partiene, skal ha honør for at forbud mot omskjæring blir lagt frem for landsmøtet nå i 2017.
Grasrota i Fremskrittspartiet applauderer vi for å votere gjennom forbudet, en stor seier.
Media tiet stille eller var for omskjæring da, og det er de nå også.
Vi vet alle at politikerne lar seg presse, media lar seg presse.
Grunnen til at jeg har satt opp Alliansen annerledes, med kun meg i formell posisjon er nettopp for at vi skal kunne stå imot denne type press. Ingen trenger å bruke tid på å forsøke å “påvirke” meg til å snu om omskjæring for å si det slik, jeg viker ikke en millimeter. Jeg har valg tilsvarende kandidater til Alliansens lister.

Jeg har gått knallhardt ut mot omskjæring med flere videoer, og jeg har fått vite at min tydelige stemme var med å vippe voteringen i Fremskrittspartiet over til å gå imot omskjæring. Dette er jeg voldsomt stolt over og hele Alliansen prosjektet har allerede blitt ekstremt meningsfullt med dette alene.

Min video mot omskjæring til landsmøtet i SV er sett av over 10 000+ personer;

Fører også kampen på Engelsk, mener vi i Norge har et moralsk ansvar for å kjempe for et internasjonalt forbud gjennom FN;

På Fremskrittspartiets landsmøte fredag 5. mai tok jeg med meg et team fra Alliansen og holdt demonstrasjon mot omskjæring rett utenfor landsmøtet. Alle så det, demonstrasjonen og mine videoer, inkludert en rett til landsmøtet, var landsmøtets store snakkis.
Vi sto der med varemerkene; smilet og sverd i hånd samt eggelikør og Alf Prøysen, masse selvironi og masse moro. I Alliansen er vi ikke redd for å by på oss selv, men ikke missforstå smilet som at vi ikke mener alvor. Snarere er det slik at vi bruker smilet avvepnende og for at det faktisk blir hyggeligere for oss å drive disse fryktelige spørsmålene på en hyggelig måte.

18301368_10154378672237750_2085838441851856329_n (1)

Omskjæring er nå blitt valgkampens store symbolsak for folkets vilje mot barbari, mot elitene som lar seg presse.
Velgerne mot partielitene, velgerne mot media etablissementet.
For debattantene er det også en kamp mot de som bruker politisk korrekthet som hersketeknikk for å stoppe kritikk. Fra redaktøren i Humanist Didrik Søderlind kom det krampaktig et forsøk på å kalle folkets opprør mot omskjæring for “antisemitisme”, men dette fant folk seg rett og slett ikke i og slo tilbake på Twitter som han nok ikke har opplevet før.
Nordmenn, norske patrioter våkner opp for at våre sunne verdier faktisk ER bedre en de fremmedes barbari. Norge våkner for å stå opp for våre sunne verdier, stoppe barbariet, stoppe galskapen. Vi ser at barbarene tar over, mer og mer, Norge er en utpost, en skanse av sunne verdier og med det følger også en stor forpliktelse.

Vi må reise en front mot barbariet, mot svineriet. Bli bevisst oss selv og stole på vår dømmekraft. Omskjæring er bare en av mange mange saker vi må konfrontere dem på, men det er en veldig synlig sak så det blir en symbolsak for veldig mange ting som skal komme.

Alliansen har nå gått i bresjen og politianmeldt helseforetakene i Norge for praksisen med omskjæring. Det er vårt håp at denne anmeldelsen kan føre til at praksisen må stoppe selv om den formelt sett er lovlig fra politikernes side.

Vi trenger nå massiv handling, massivt press. Si opp ditt abonnement på disse mediene. Ring, eller send melding til DIN Stortingsrepresentant i dag og fortell dem hva du synes om at omskjæring gjøres på norske sykehus for dine skattepenger.

I all beskjedenhet ber jeg deg vurdere å stemme på Alliansen i september, mitt løfte til deg er at jeg skal fortsette kampen mot løgn, løgnere og barbari. Jeg tar denne kampen nå, jeg hadde ikke trengt å utsette meg for alt dette ubehaget, kunne tatt en godt betalt jobb i Oslo. Men Norge trenger nå i det minste EN sanndruelig stemme på Stortinget. EN stemme som taler dem mitt imot og de blir stående der nakne som de er. Jeg mener faktisk at bare en stemme som sier sannheten kan få hele korthuset deres til å rase sammen.

Her er skammens lister;

Skammens stortingsrepresentanter;
https://www.stortinget.no/no/Saker-og-publikasjoner/Saker/Sak/Voteringsoversikt/?p=59665&dnid=1#id=4930&view=representatives-vote

Skammens media og kommentatorer;
VG – Leder
Dagbladet – Leder
Aftenposten – Leder, Trine Eilertsen
Document.no
Miff
Minerva – Nils August Andresen
Dagen

Hans Jørgen Lysglimt Johansen
Redaktør Farmand
Partileder Alliansen

Ekte Nyheter har laget en god oppsummering om omskjæring.

PS: Denne saken ble delt på Facebook 14 mai og gikk viralt. 16 mai slettet Facebook posten uten forvarsel.

Facebook slettet nettopp min video om #omskjæring. Uten forvarsel. Greit nok, det er de som eier Facebook, de bestemmer her. Videoen gikk viralt; ble sett av over 152 000++ på Facebook, delt 940+ ganger, 800+ reaksjoner, 250+250++ kommentarer, intenst debatt med sinne og frustrasjon over at dette foregår i Norge hver eneste arbeidsdag.
Videoen og min bloggpost fremdeles tilgjengelig på min blogg, setter stor pris på deling og at debatten fortsetter.: http://www.farmann.no/2017/05/11/omskjaering-er-na-valgkampens-symbolsak/

https://www.facebook.com/lysglimt/posts/10154276297911572

Share
This entry was posted in Økonomi. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.